Orale stimulatie van de anus

Rimmen geeft een extra sensatie

Wanneer de lippen en de tong over de buitenkant van de anus gaan, dan noemen we dit ook wel de “lotuskus”. Andere woorden voor het oraal stimuleren van de anus zijn rimmen, baffen of anilingus.

Je sekspartner kan de anus dus likken en of kussen, tijdens het vrijen. Anilingus is zowel anale als orale seks, omdat zowel de mond als de anus erbij betrokken zijn. Tijdens het rimmen kan met de tong ook tegen of in het poepgaatje gedrukt worden.

Orale stimulatie van het poepgaatje, wordt door veel vrouwen als bijzonder prettig ervaren. Het kan erg stimulerend zijn om een orgasme te bereiken.

Standjes voor de anilingus

Het beste lig je op handen en knieën. De doggy style. Op deze manier kun je jouw anus optimaal presenteren. Je partner kan je billen vasthouden en nog wat verder uit elkaar trekken.

Eventueel kun je ook op handen en voeten gaan staan, maar dat maakt je misschien wel minder goed bereikbaar.

Vanuit de doggy style kan je anus niet alleen gelikt worden. Op zijn hondjes is meteen ook erg geschikt voor anale penetratie.

Als je vanuit de doggy style, niet meer op je armen steunt en je onderlichaam plat neerlegt, komt je kont vanzelf omhoog. Nu steun je dus op je buik. Dit is de schildpad. Volgens sommige een van de meest intiemste standjes.

Standje 69

Ook in de 69-houding kun je jouw anus optimaal aan je partner presteren. Mogelijk wordt nu ook iets van jou verwacht. Richt je wat verder omhoog om die verwachtingen te temperen. Jij ligt dus boven en presenteert je anus en de rest.