TENA Lady

Omdat iedereen andere behoeften heeft, is het TENA Lady assortiment uitgebreid. Het kleinste verband is niet groter dan een inlegkruisje maar het is veel veiliger bij urineverlies. In alle TENA Lady-verbanden is de Dry Tech™-absorptietechnologie verwerkt met de superabsorberende korrels. Alle verbanden zijn zonder latex. Deze producten beschikken ook over Odour Control™ waardoor onaangename geurtjes worden tegengegaan.

Veel van de producten worden per stuk verpakt zodat je deze makkelijk in jouw handtas kunt meenemen.

Website Tena Lady

TENA Lady Ultra Mini

Het kan in het ondergoed worden gedragen zonder dat iemand het ziet.
TENA lady Ultra Mini Het lichtste van de zes verbanden uit het TENA lady assortiment. TENA lady Ultra Mini is net zo klein en discreet als een inlegkruisje (met een dikte van slechts 3 mm), maar heeft wel een opmerkelijke absorptiecapaciteit.

Wasbare inlegkruisjes

Bij licht urineverlies kiezen veel vrouwen ook voor een wasbaar inlegkruisje. Deze inlegkruisje zijn vrij van schadelijke stoffen en plastics. Dit helpt irritaties, jeuk en schimmelinfecties voorkomen.

Dry Tech-absorptietechnologie

Tena gebruikt de speciale Dry Tech-absorptietechnologie met superabsorberende korrels. Dit verband is ontwikkeld voor mensen die druppeltjes urine verliezen. Het voelt nog droger aan dan het dunste maandverband.

Unieke Odour Control™

TENA lady Ultra Mini heeft het unieke Odour Control™, waardoor onaangename geurtjes worden tegengegaan. Het kan in het ondergoed worden gedragen zonder dat iemand het ziet. Niet geschikt voor strings.

Bestellen

TENA Lady Mini

Klein en discreet (even dun (4mm) als maandverband), maar met een superieure absorptiecapaciteit dankzij de Dry Tech-absorptietechnologie met superabsorberende korrels.

De ideale oplossing voor wie regelmatig druppels urine verliest. Vaak voldoet in dit geval een wasbaar inlegkruisje ook nog.

Net als alle andere producten uit de TENA Lady-lijn is het verband latexvrij, maar bevat het wel Odour Control™, waardoor onaangename geurtjes worden tegengegaan. De producten zijn apart verpakt.

Bestellen

TENA Lady Mini Long

Ook dun (6 mm), maar wel iets langer dan TENA Lady Mini. Dat is TENA Lady Mini Plus. Hiermee voelt u zich nog zekerder. Bevat de Dry Tech-absorptietechnologie met superabsorberende korrels. Heeft ook Odour Control™, waardoor onaangename geurtjes worden tegengegaan.

De producten zijn apart verpakt. Nu met sterk verbeterde absorptie en pasvorm. Net zo klein als maandverband.

Bestellen

TENA Lady Normal

Net als de andere verbanden bevat TENA Lady Normal Odour Control™. Hierdoor worden onaangename geurtjes tegengegaan. De verbanden zijn het apart verpakt.

De ademende buitenlaag, die lucht doorlaat en je optimaal beschermt tegen doorlekken, geeft je een nog frisser, droger gevoel en is beter voor je huid.

Je hebt meer zekerheid dankzij meer superabsorberende korreltjes. Het verband kan daardoor meer opnemen en voelt droger aan. De nieuwe pasvorm volgt de natuurlijke lijn van je lichaam.

Bestellen

TENA Lady Extra

Zeer geschikt bij regelmatig verlies van scheutjes urine.
TENA Lady Extra is zeer geschikt bij regelmatig verlies van scheutjes urine. Het product garandeert een uitstekende pasvorm doordat het de natuurlijke lijnen van het lichaam volgt. De nieuwe absorptiezone zorgt voor een nog snellere opname van urine en de volledig ademende buitenlaag voor extra comfort. Ook TENA Lady Extra is voorzien van Odour Control™ die de vorming van geurtjes tegengaat.De naam zegt het al. TENA Lady Extra biedt extra absorptiecapaciteit, maar blijft toch opmerkelijk discreet. Net als de andere TENA Lady verbanden bevat de TENA Lady Extra Odour Control™ waardoor onaangename geurtjes worden tegengegaan. Als meer bescherming en absorptiecapaciteit vereist is, is er TENA Lady Extra. De ademende buitenlaag, die lucht doorlaat en je optimaal beschermt tegen doorlekken, geeft je een nog frisser, droger gevoel en is beter voor je huid. Je hebt meer zekerheid dankzij meer superabsorberende korreltjes. Het verband kan daardoor meer opnemen en voelt droger aan. De nieuwe pasvorm volgt de natuurlijke lijn van je lichaam.Bestellen

TENA Lady Super

Net als TENA Lady Normal en Extra heeft TENA Lady Super synthetische elastische randen, waardoor het product beter past en comfortabeler is. Omdat het product beter absorbeert en beter vocht vasthoudt, beschermt het in elke situatie. Bevat de Dry Tech-absorptietechnologie met superabsorberende korrels en Odour Control™, waardoor onaangename geurtjes worden tegengegaan. Dit is het best absorberende TENA Lady-product. Het kan zelfs grote hoeveelheden urine aan zonder dat iemand het ziet.

Bestellen

TENA Lady vs maandverband

Veel vrouwen vinden het prettig om hun vertrouwde maandverband ook voor urineverlies te gebruiken. Maar er zijn verschillen tussen urine en uitscheiding bij menstruatie en daarom zijn er producten voor de verschillende situaties ontwikkeld.

Urine is licht en verlaat het lichaam in grotere hoeveelheden, terwijl uitscheiding bij menstruatie zwaarder is en langzamer naar buiten komt. In de producten van Tena komen deze verschillen naar voren. TENA Lady is net zo compact als een maandverband maar veel veiliger bij urineverlies.

De verschillen tussen maandverband en TENA Lady zijn:

Maandverband (bij gebruik voor urineverlies)

  • Kan nat aanvoelen
  • Kan uit vorm geraken
  • Moet vaker verwisseld worden
  • Er kunnen geurtjes ontstaan

TENA Lady

  • Voelt droog aan vanwege de speciale bovenlaag
  • Blijft in vorm
  • Hoeft niet zo vaak verwisseld te worden
  • Odour Control™ verhindert het ontstaan van geurtjes