Incontinentie ondergoed

Incontinentie ondergoed kan een oplossing zijn bij “zwaar” urine verlies. Er zijn tegenwoordig veel wasbare producten. Soms is een wegwerpproduct praktischer.

Bij licht urineverlies kan een wasbaar inlegkruisje vaak ook een oplossing bieden. Sommige vrouwen gebruiken ook wasbaar maandverband bij incontinentie.

Tena Pants Super Large

verpakking Tena Pants SuperAnatomisch gevormde wegwerp incontinentiebroek voor dames en heren met matige tot zware incontinentie.

Anatomisch gevormde wegwerp incontinentiebroek, Te dragen als gewoon ondergoed. En dus makkelijk aan en uit te trekken.

Voel je beter doordat het zachte elastisch materiaal aansluit bij  je lichaam en nauwelijks geluid maakt.

Daarnaast zorgt het superabsorberend, dun materiaal voor het opnemen van vocht. Dit geeft een “FeelDry” gevoel. Doordat het materiaal zorgt dat urine sneller wordt opgenomen en vastgehouden.

Bestellen

OEPS broekjes

OEPS broekjes werden ontwikkeld door Susan Fashion BV. Een gerenommeerde organisatie, die zich o.a. bezighoudt met de productie en distributie van ondergoed voor dames, heren en kinderen.

Vanuit het concept ontwikkelen/vernieuwen, kwam dit bedrijf al snel op de gedachte iets te verzinnen voor een steeds groter wordende groep consumenten, die last beginnen te krijgen van kleine beetjes urineverlies.

Hieruit is OEPS! ontstaan. Een broekje, dat geheel voldoet aan bescherming van eventueel doorlekken, gebruiksvriendelijk in draagcomfort en eenvoudig te wassen in de wasmachine.

Momenteel zijn de OEPS broekjes van Susan Fashion BV niet meer te bestellen.

Danicare Wasbaar absorberend ondergoed voor milde en matige incontinentie

Wasbaar absorberend ondergoed voor milde en matige incontinentie

De Danicare wasbare ondergoedlijn voelt veilig en comfortabel. Ook heeft het een mooi en eigentijds design. Het ondergoed is geschikt voor een milde en matige incontinentie. Een groot voordeel van deze ondergoedlijn, is dat het uiterlijk en het draagcomfort praktisch niet verschilt van “normaal” ondergoed. Daardoor is het handig in gebruik.

De samenstelling van katoen en lycra zorgt voor een optimale pasvorm en een comfortabel gevoel. De absorberende laag is gemaakt van speciale viscose- en polyester vezels met een grote absorptiecapaciteit. Ook na meermalen wassen blijft deze laag vorm behouden en voelt soepel aan. Daarnaast voorkomt een dunne maar sterke beschermlaag van polyurethaan lekken.

Het ondergoed is wasbaar en hoeft dus niet weggegooid te worden. Dat scheelt geld en is goed voor het milieu. De kwaliteit blijft goed tot 120-150 keer wassen. Door de duurzaamheid is wasbaar incontinentiemateriaal dan ook vele malen goedkoper dan wegwerpmaterialen.

Danicare heeft modellen voor kinderen en volwassenen.

dames model 6009 dames model 6010 meisje model 6003 meisje model 6004

Bestellen

Momenteel is ons niet bekend waar de Danicare producten online te bestellen zijn.