Personal Shavers

In Amerika is DEAK LLC al jaren de nummer 1 op het gebied van producten voor intiem scheren. Producten als de Body Bare en The Feminine zijn echt revolutionair te noemen.

Daarom zijn wij er ook wel een beetje trots op dat je deze producten nu rechtstreeks op deze site kunt bestellen.

Na uitvoerig overleg met DEAK LLC is besloten dat webvrouw de producten mag gaan verkopen voor Nederland en België.

Omdat wij groot hebben ingekocht, kunnen wij de producten voor een absolute bodemprijs aan jou leveren.

Hier onder volgt een beschrijving van de producten. Laat ons vast weten wat je ervan vindt, door hieronder een reactie te plaatsen.

Heb je vragen of wil je bestellen? Stuur dan een mailtje naar Webvrouw

Als u ons een bestelling doorstuurt, geef dan aan om welk product het gaat en hoeveel u daarvan wilt bestellen.

The Feminine + Body Bare

Zoals reeds genoemd kun je een optimaal scheerresultaat bereiken. Door de Feminine te combineren met de Body Bare.

Daarom bieden we deze producten ook in een aantrekkelijk combinatiepakket.

Prijs The Feminine + Body Bare: € 89,95!

Body Bare

Body Bare is de verbetering van de reeds befaamde Feather Touch. De Body Bare is speciaal ontwikkeld voor het scheren van het schaamhaar op de meest veilige manier.De Body Bare is een scheerapparaat voor dagelijks gebruik.Na het scheren zal je huid aanvoelen als een babyhuidje.De Body Bare is oplaadbaar via het stopcontact (220V) en heeft een roterend scheerblad. Bij jouw bestelling leveren wij een bijpassend snoer. Het snoer wordt apart verzonden. Het is mogelijk dat u het snoer eerder ontvangt!De Body Bare kon niet direct op ongeschoren schaamhaar gebruikt worden. Het schaamhaar moet eerst gekort worden. Wij raden aan om hiervoor de Feminine te gebruiken.

Voor wie absoluut glad wil zijn is de Body Bare het ideale product. De Body Bare zorgt voor een onweerstaanbaar zachte en sexy huid, zonder irritaties na het scheren.

De Body Bare is ideaal voor vrouwen, maar ook de gebruiken voor mannen. Leen de Body Bare dus aan je partner. Met de Body Bare scheert hij pijnloos en zonder irritaties zijn testikels, anus en borsthaar. Of ga gezellig samen aan de slag.

Onderhoud van de Body Bare

Prijs € 67,50

1 Body Bare + 1 Vervangset Body Bare: € 87,50

Meerprijs Autostekker: € 25

1 Body Bare + 1 Onderhoudset Body Bare: € 92,50

1 Body Bare + 1 Onderhoudset Body Bare: + 1 Vervangset Body Bare: € 99,95

Let op: Gebruik de stekker alleen voor het opladen. Voor gebruik dient u altijd eerst de stekker uit het stopcontact te halen!!

Download de Nederlandstalige handleiding van de Body Bare:
pdf downloadbodybare.pdf

The Feminine

The Feminine is een trimmer voor het scheren van schaamhaar voor vrouwen. Vanaf nu kun je op nauwkeurige wijze je schaamhaar scheren of geheel verwijderen, zonder nog gebruik te hoeven maken van gels of pijnlijke waxmethodes. De scheerkop van de Feminine bestaat uiterste kleine tandjes, die de haren tot op de huid verwijderen.

De Feminine kan tijdens het scheren direct op de huid gebruikt worden.Contact met de huid is geen bezwaar. Scheren met de Feminine voorkomt huidirritaties (rode bultjes) en ingegroeide haartjes.

De tandjes van de scheerkop staan zo dicht op elkaar, dat het onmogelijk is jezelf te snijden. Daarom kunt u de Feminine gebruik voor het scheren van je gehele schaamstreek, inclusief schaamlippen Ook voor eventuele haartjes in je bilspleet en rond je anus.

Doordat de scheerkop smal en klein is, kan met de Feminine elk gewenst plekje gemakkelijk bereikt worden. Tevens maakt dit het mogelijk om figuren in het haar te scheren. Kijk voor dit laatst ook nog even naar de onderstaande scheersjablonen.

De Feminine wordt op 1 penlite (AA) batterij, die wordt meegeleverd.

De Feminine kan natuurlijk ook gebruikt worden voor het verwijderen van ander lichaamshaar.

NB De Feminine scheert het haar weg tot op de huid. Daardoor blijven bij het scheren de haarzakjes intact. Dit maakt de Feminine minder geschikt voor het gebruik i.c.m. Kalo voor permanent ontharen.

Prijs: € 39,95

Download de Nederlandstalige handleiding van de Feminine:

pdf downloadfeminine.pdf

Accessoires

Kijk op de pagina met Accessoires voor het bestellen van losse onderdelen, talkpoeder, snoeren, stekker, nieuwe mesjes en meer …..

Personal Shavers Accessoires