Ingegroeide haartjes

Huidirritaties

Tja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden…. Het verwijderen van schaamhaar en ander lichaamshaar geeft vaak ingegroeide haartjes, bultjes, jeuk, pijn en andere huidirritaties. Vervelend goed verzorging van de geschoren huid ook echter een hele hoop problemen voorkomen.

Regelmatig schrubben van de geschoren huid voorkomt irritaties en ingegroeide haartjes. Als u voor scheren kiest, kijk dan ook even bij de onze scheerapparaten.. Door de grote precisie waarmee deze apparaten scheren hebt je vaak helemaal geen last van huidirritaties of ingegroeide haartjes.

Een andere oplossing is de Sur Plus Dr. Fix Medical Ingrown Hair Pen te gebruiken.

Sur Plus Dr. Fix Medical Ingrown Hair Pen

In recordtijd resultaat met Dr. Fix Ingrown Hair Pen!

Ingegroeide haartjes ontstaan vaak na het scheren; wanneer de haartjes weer aan beginnen te groeien, steken deze in het omringende weefsel in plaats van naar boven. Een veel voorkomend probleem bij vrouwen is ingegroeide haartjes op oksels, benen en bikinilijn maar ook bij mannen zijn de ingegroeide baardharen een vaak terugkerend probleem. De haartjes kunnen gaan ontsteken met als gevolg een gevoelige, rode huid en nare bultjes. Dit kan nu eenvoudig worden behandeld met Dr. Fix Ingrown Hair Pen. Stip de lotion elke dag ’s ochtends en ’s avonds aan op de betreffende plaatsen en merk binnen aanzienlijke tijd resultaat! Het helpt de huid te exfoliëren en te verzachten waardoor ingegroeide haartjes gemakkelijker naar buiten komen.

De eenvoudig te gebruiken aanstip-pen, is te gebruiken door zowel mannen als vrouwen op oksels, benen, bikinilijn en baardgroei.

Bestellen