Overal en altijd, Jennifer Probst

Overal en altijd

Overal en AltijdHet eerste deel van een heerlijke nieuwe serie van bestsellerauteur Jennifer Probst. In 2017 verscheen dit eerste deel uit de Onvoorwaardelijk-serie. Eerder schreef Probst al de veel gelezen miljonair-serie, dus haar fans prijzen zich gelukkig met deze nieuwe reeks.

Jennifer Probst is schrijfster van romantische en erotische bestsellers die steevast prijken op de New York Times- en USA Today-bestsellerlijsten. Ze woont met haar gezin in de staat New York.

In “Overal en altijd” geeft de veeleisende architecte Morgan de opdracht voor het bouwen van haar zelfontworpen droomhuis aan aannemer Caleb Pierce. Caleb die noodgedwongen samen met zijn 2 broers het succesvolle bouwbedrijf van zijn vader voortzet wil die uitdaging wel aangaan ondanks de “strenge” voorwaarden die Morgan stelt. Voldoet Caleb niet aan de eisen van Morgan, dan zal ze de naam van de gebroeders Pierce door het slijk halen…..

Hoewel Caleb erg onder de indruk is van de oogverblindende schoonheid van Morgan, neemt hij zich voor om werk en privé strikt geschieden te houden tijdens zijn opdracht. Zal dat hem lukken?

Van binnen blijkt Morgan bij lange na niet zo koel als ze eruitziet. Ondanks Calebs goede voornemen, springt er duidelijk een vonk over tussen de twee. Is de ware liefde voor hen weggelegd?

Perfect voor de liefhebbers van romantische komedies die een tikkeltje verder durven te gaan.

Bestellen

Deel 2

Het tweede deel van deze serie is vanaf 8 mei 2018 beschikbaar, je kunt dit boek, met de titel “Wanneer je maar wilt” wel alvast reserveren.