Wasbare zoogcompressen van ImseVimse (6 stuks)

17.9521.95 incl. BTW

ImseVImse wasbare zoogcompressen van 100% biologisch katoen zijn een alternatief voor wegwerp zoogcompressen. Ze zijn wasbaar, ademend, zacht en duurzaam.

Beschrijving

Als je borstvoeding geeft, heb je kans dat je borsten gaan lekken wanneer je dat niet wilt. Dat gebeurt als tussen de voedingen door overtollige melk wordt afgevoerd of door de toeschietreflex. Om de lekkende melk op te vangen gebruik je zoogcompressen. Zoogcompressen absorberen de melk en voorkomen vlekken in je kleding.

De zachte en soepele zoogcompressen van Imse komen  in een verpakking van 6 stuks. Ze vangen de lekkende melk uit de borsten op. Deze zoogcompressen zijn volledig gemaakt van 100% biologisch katoen. Je kunt ze na gebruik handig bewaren in een wetbag tot je thuiskomt. Een duurzaam, economisch en milieubewust alternatief voor wegwerp zoogcompressen. Lek je erg veel melk, tussen de voedingsmomenten of de kolfmomenten, dan adviseren we om te kiezen voor de Stay Dry variant, deze beschikt over een PUL-laag die de ademende variant mist.

2 soorten

afbeelding van een verpakking van imsevimse stay dry zoogcompressen
Imse Stay Dry zoogcompressen – lekvrij
afbeelding van een verpakking van imsevimse ademende 'organic zoogcompressen'
Imse organic zoogcompressen – ademend
  • Ademende zoogcompressen van 100% zacht flanel Oekotex gecertificeerd biologisch katoen. Deze zijn ZONDER PUL laag, dus zónder polyester.
  • Stay dry  lekvrije zoogcompressen van 100% zacht flanel Oekotex gecertificeerd biologisch katoen met een lekvrije PUL laag
    De stay dry zoogcompressen hebben een waterdichte buitenstof die ademt, een absorberende middenlaag van biologisch katoenen badstof en, het dichtst op de huid, een laag polyester die de borsten droog houdt

Extra Productinformatie

  • Per 6 stuks (3 paar)
  • Diameter van 12 cm.
  • In 3 verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Stay dry of juist ademend?

Gebruik en toepassen

Zoogcompressen dienen regelmatig verschoond te worden om broeien, spruw en het week worden van de tepels te voorkomen. Spoel ze eerst even uit met koud water. Daarna kunnen ze zo de wasmachine in. Een waszakje kan dan handig zijn, zodat ze bij elkaar blijven. Ze kunnen worden gewassen op een temperatuur van maximaal 60 graden en gebruik geen wasverzachter. Je kunt ze het beste uithangen of liggend laten drogen.

Geef je borstvoeding of kolf vaak dan is het fijn om een voedingsbeha te dragen. De zoogcompressen van ImseVImse passen prima in een voedingsbeha. Maar de nursing pads kun je ook heel goed dragen in een voedingstop. Voedingstopjes zijn ook erg handig als je borstvoeding geeft op openbare plekken of als je iets comfortabelers wilt dan een traditionele voedingsbeha.

Extra informatie

Type zoogcompres

ademend zonder pul, stay dry met pul

Design

Wit, Zwart, Roze