Gynotex

Ontdek de voordelen van een nieuwe generatie tampons.

Geen enkele moderne vrouw zal de menstruatie als een aantrekkelijke periode ervaren. Naast de voorkomende fysieke ongemakken, vormt de menstruatie niet zelden ook een praktisch obstakel voor de voortgang van het leven van alledag. U herkent ongetwijfeld: weg, een weekendje uit met vrienden en weer een paar dagen niet sporten, zwemmen of sauna. En tijdens de menstruatieperiode raakt vrijen ook al snel onderaan het lijstje met leuke dingen.

De Wellness Tampon

De Wellness Tampon is een zacht flexibel sponsje dat je inwendig draagt tijdens je menstruatie. De Wellness tampon lijkt qua gebruik verder sterk op gynotex. De Wellness Tampon biedt tot wel 8 uur onzichtbare bescherming. De wellness tampons hebben geen touwtje. Van buiten is dus niet te zien dat je een tampon draagt.

Zo kan je tijdens je ongesteldheid met de Wellness Tampon gewoon naar de sauna zonder dat iemand een touwtje ziet. Of zwemmen zonder je ergens druk over te maken. Met de Wellness Tampon kan je ook schoon en comfortabel vrijen tijdens je ongesteldheid. Én je hoeft zelf niks uit te leggen als je daar geen zin in hebt want je partner voelt er niks van. Let op! Een wellness tampon beschermt niet tegen s.o.a.’s (geslachtsziekten), de kans op zwangerschap wordt ook niet verkleint. Overigens is de kans op zwangerschap tijdens je menstruatie wel te verwaarlozen.

Bij een verpakking van 4 stuks is de Wellness tampons goedkoper dan Gynotex. NU: bij de 4 stuks verpakking geen verzendkosten!

Bestellen

Bij Webvrouw kunt je gynotex bestellen. Gynotex is verkrijgbaar in een verpakking van 6 stuks. Je kunt kiezen uit Gynotex-dry en Gynotex-wet.

Gynotex-dry:
1 pak van 6 stuks 16,95 €
2 pakken van 6 stuks 20,95 €
3 pakken van 6 stuks 24,95 €
Stuur een e-mail voor meer pakken

Gynotex-wet:
1 pak van 6 stuks 20,95 €
2 pakken van 6 stuks 28,95 €
3 pakken van 6 stuks 35,95 €
Stuur een e-mail voor meer pakken

Prijzen zijn inclusief verzend- en administratiekosten.
Jouw bestelling wordt vanuit Nederland verzonden, dit betekent dat je de Gynotex al binnen een paar dagen nadat jouw betaling is ontvangen in huis hebt.

Je kunt jouw bestelling doormailen aan Webvrouw (info@webvrouw.nl)
Vergeet bij jouw bestelling niet te vermelden welke type je wilt hebben. Zie verder op deze pagina voor informatie over de twee types.

Ervaringen

Wat vinden andere vrouwen van de Gynotex? Ervaringen Gynotex.

Twee types

Gynotex wordt dus geleverd in twee types. Dry en Wet. Gynotex Wet bevat aseptisch glijmiddel, zodat u de tampon niet zelf meer moet voorzien van een glijmiddel. Soft tampons geven een veilig en zeker gevoel bij sport en zijn prettig in gebruik bij saunabezoek.

Optimale zekerheid

Gynotex soft tampons zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke gegevens uit de gynaecologie en nemen door hun speciale samenstelling en werking een aanzienlijk deel van die nare obstakels weg.

Tijdens geslachtsverkeer bijvoorbeeld ondervinden beide partners geen enkele hinder van deze nieuwe tampon. De optimale zekerheid geeft elke vrouw de absolute vrijheid om te zwemmen of een sauna te bezoeken. En tijdens welke andere lichamelijke activiteit dan ook zal de Gynotex soft tampon volstrekt niet volbaar zijn.

Maximale hygiëne

Het principe achter Gynotex soft tampons bestaat eigenlijk al honderden jaren. Al in de 18e eeuw gebruikten vrouwen natuursponsjes tijdens hun menstruatieperiode. Aangezien men in die tijd nog weinig aandacht besteedde aan comfort en hygiëne, ontstonden vaak infecties.

Echter met de enorme kennis en onderzoeksgegevens van onze huidige tijd is bij Gynotex tampons dit aloude principe gecombineerd met de meest steriele productieprocessen en wijzen van verpakking, die niets aan het toeval overlaten. Comfort en hygiëne staan hoog in het vaandel.

Optimale verdraagzaamheid

Gynotex soft tampons worden vervaardigd uit absoluut gifvrij en milieuvriendelijke sponsmaterialen dat nul komma nul chemische bestandsdelen bevat. Hierdoor worden irritaties in de intieme delen volledig uitgesloten. Het gewicht per tampon is slechts 2 gram met een absorptievermogen dat ver boven het gemiddelde ligt van de traditionele producten.

Gebruiksaanwijzing

De Gynotex soft-tampons zijn gesteriliseerd en apart verpakt. Het doel van de tampon is het afsluiten van de baarmoedermond. Hierdoor wordt seks tijdens de menstruatie periode probleemloos. Tevens wordt een bezoek aan sauna en zwembad mogelijk terwijl het een uitkomst is voor zowel de sportieve als de werkende vrouw. Voorwaarde is dat de Gynotex soft-tampon juist is aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *